Μία 39χρονη στο Κρασνογιάρσκ της Ρωσίας κρατούσε το διαμελισμένο σώμα του συντρόφου της στο ψυγείο για τουλάχιστον οκτώ ημέρες. Την σοκαριστική είδηση αναμετέδωσε η εφημερίδα The Sun τονίζοντας ότι εργάτες που είχαν πάει στο σπίτι της γυναίκας είδαν αίμα να τρέχει από το ψυγείο της.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 39χρονη Άννα Βινοκούροβα είχε καλέσει τους εργάτες ώστε να μεταφέρουν το ψυγείο της εκτός σπιτιού.

Καθώς όμως το μετέφεραν παρατήρησαν ότι κάτι δεν πάει καλά βλέποντας στη συνέχεια σοκαρισμένοι αίμα να τρέχει από το ψυγείο. «Το ψυγείο άρχισε να “αιμορραγεί” κατά την μεταφορά του και η γυναίκα αποδέχτηκε τη δολοφονία» αναφέρεται σε κατάθεση.

Σύμφωνα με τη ρωσική αστυνομία, το ζευγάρι είχε τσακωθεί έντονα και εν μέσω αυτής της κατάστασης «η γυναίκα μαχαίρωσε το θύμα στο στήθος».

Σε μια προσπάθεια να καλύψει τα ίχνη της δολοφονίας, τεμάχισε τη σορό του άτυχου συντρόφου της με ένα πριόνι και στη συνέχεια έβαλε τα μέλη του σε σακούλες μέσα στο ψυγείο της, όπως αποκάλυψαν οι αρμόδιες Αρχές.

Πηγή: Ρωσία: Τεμάχισε τον σύντροφό της και τον κρατούσε στο ψυγείο