Δίδυμα μόλις 10 ημερών διαγνώστηκαν θετικά στον κορονοϊό. Το ίδιο και η μητέρα τους, ο πατέρας τους και η γιαγιά τους.

Η 38χρονη μητέρα, μιλώντας στο Mega, υποστηρίζει ότι τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της κόλλησαν στο μαιευτήριο:

«Εγώ μέσα στο μαιευτήριο το κόλλησα. Και εγώ και τα παιδιά. Βγήκαμε 8/3 και 10/3 ξεκίνησε ο σύζυγός μου, 11/3 εγώ και μετά άρχισα και έβλεπα λίγο και τα παιδιά έτσι κακοδιάθετα. Και η μητέρα μου νόσησε» λέει.

Τα δίδυμα και η μητέρα τους νοσηλεύονται εδώ και μία εβδομάδα, ενώ η γιαγιά τους και ο πατέρας τους εμφάνισαν υψηλό πυρετό.

«Ο σύζυγός μου και η μητέρα μου πιο βαριά λίγο, με πιο έντονο βήχα, με αρκετό πυρετό ο σύζυγός μου, χτες ο πνευμονολόγος του χορήγησε αντιβίωση με σπρέι, σήμερα είναι κάπως καλύτερα, αλλά 5 μέρες είχαν συνεχόμενα πυρετό, 39,2, 39,5».

Η καταγγελία της οικογένειας

Η οικογένεια καταγγέλλει πως νοσηλεύτριες που ήταν θετικές στον κορονοϊό ευθύνονται για τη διασπορά του, ενώ κόλλησαν και άλλες δύο οικογένειες με νεογνά.

«Άλλες δύο οικογένειες και η δικιά μου τρεις. Μωρά είναι και ταλαιπωρούνται. Δεν είναι δυνατόν και άλλες δυο οικογένειες που γεννήθηκαν στον ίδιο όροφο και η μητέρα και το μωρό να έχει κορονοϊό. Κάτι συμβαίνει».

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, στο ίδιο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η γυναίκα με τα δίδυμά της, νοσηλεύεται στον διπλανό θάλαμο και άλλη μια μητέρα με το μωρό της, που γέννησε στην ίδια κλινική με την 38χρονη.

Πηγή: Με κορονοϊό νεογέννητα δίδυμα – Τί καταγγέλλει η μητέρα τους