Δώρα Χρυσικού

Η Δώρα Χρυσικού μέσω ανάρτησής της στο Facebook αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και στα ψέματα που χρησιμοποίησε στην σημερινή του απολογία.

Ακόμη η ηθοποιός τόνισε ότι έχει στοιχεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι Αρχές.

Η ηθοποιός ζει αρκετούς μήνες του χρόνου στην Ιθάκη, με ανάρτησή της στο Facebook κάνει λόγο για κατάφωρο ψέμα του γνωστού σκηνοθέτη στο απολογητικό του υπόμνημα. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο Δημήτρης Λιγνάδης

ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες, τον Αύγουστο του 2015 όπου σύμφωνα με τον καταγγέλοντα προχώρησε σε αποτρόπαιες πράξεις στην Επίδαυρο, ο ίδιος βρισκόταν στην Ιθάκη.

Ο ηθοποιός – σκηνοθέτης ισχυρίζεται μάλιστα ότι η Ελένη Κούρκουλα φιλοξένησε εκείνον και τον αδερφό του στο σπίτι της στο νησί.

«Ας του πει κάποιος πως με ψέματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του»

Η Δώρα Χρυσικού στην ανάρτησή της αναφέρει ότι έχει στη διάθεση της στοιχεία και προτίθεται να τα καταθέσει στις αστυνομικές αρχές.

«Λοιπόν αυτή είναι η κατάπτυστη απολογία του Λιγνάδη» γράφει και παραθέτει απόσπασμα από το υπόμνημα.

«Ας του πει κάποιος πως με ψέμματα επιβαρύνει χειρότερα τη θέση του. Όπως το κατάφωρο ψέμα ότι τον Αύγουστο του 2015 που φέρεται να βίασε ένα απ’ τα θύματα, ήταν διακοπές στην Ιθάκη.

Κύριε Λιγνάδη καταλαβαίνω τον πανικό σας αλλά έχω στοιχεία ότι το 2015 δεν ήσασταν στο νησί, ούτε το 2016, ήρθατε στο νησί μου το 2017 και το 2018 και προτίθεμαι να τα καταθέσω στις αρμόδιες αρχές εάν και εφόσον χρειαστεί» έγραψε η Δώρα Χρυσικού.

Πηγή: H Δ.Χρυσικού «καίει» τον Δ.Λιγνάδη: «Ψέματα ότι βρισκόταν στην Ιθάκη το 2015» (φώτο)