Η εισαγγελία Παρισιού διέταξε την έρευνα των κατηγοριών για βιασμό σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ, σύμφωνα με όσα αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Θυμίζουμε πως η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο πριν από δύο χρόνια περίπου, με την καταγγέλλουσα να ανοίγει και πάλι το ζήτημα με νέα προσφυγή στη γαλλική δικαιοσύνη τον περασμένο Αύγουστο.

Η είδηση για την έρευνα για την υπόθεση βιασμού σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρτνιέ κάνει τον γύρο του διαδικτύου σήμερα, παρά το γεγονός πως σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η έρευνα εκκίνησε τον περασμένο Δεκέμβρη.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ διαμαρτυρήθηκε για την δημοσιοποίηση των πληροφοριών αυτών και των κατηγοριών που προσάπτονται στον εντολέα του, κατηγορίες που έχει έτσι κι αλλιώς αρνηθεί ο ηθοποιός.

Η κατηγορίες βιασμού σε βάρος του Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Η Γαλλίδα, ηλικίας περίπου 20 ετών, υποστηρίζει πως ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ την βίασε στο σπίτι του στο Παρίσι, στο 6ο διαμέρισμα της πρωτεύουσας μεταξύ 7 και 13 Αυγούστου του 2018.

Τον Ιούνιο του επόμενου έτους, η προκαταρκτική έρευνα που άνοιξε για το περιστατικό κατέληγε στο συμπέρασμα πως «έπειτα από πολυάριθμες έρευνες» δεν κατέστη εφικτή η «στοιχειοθέτηση των κατηγοριών».

Ο 71χρονος σήμερα, Ζεράρ Ντεπαρντιέ, είχε δώσει κατάθεση στην αστυνομία για το περιστατικό, αρνούμενος οποιαδήποτε κατηγορία. Σύμφωνα με την τηλεόραση BFMTV, ο δικηγόρος του ηθοποιού δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το άνοιγμα της υπόθεσης.

Πηγή: Γαλλία: Ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό εναντίον του Ζεράρ Ντεπαρντιέ