Τσίπρα με Δ.Λιγνάδη

Μία «πειραγμένη» φωτογραφία η οποία δείχνει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη, κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. 

Η φωτογραφία αναρτήθηε αρχικά σε άρθρο ιστοσελίδας και στη συνέχεια κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, όμως σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσο Ηλιόπουλο, είναι «πειραγμένη», καθώς έχει «κοπεί» η σύζυγος του Α.Τσίπρα, Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της έχει μπει ο Δ.Λιγνάδης.

«Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;»

Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν», γράφει ο Ν.Ηλιόπουλος.

 

Πηγή: «Πειραγμένη» φωτογραφία δείχνει τον Α.Τσίπρα με τον Δ.Λιγνάδη – H ανάρτηση του Ν.Ηλιόπουλου