Για το όσα ανέφερε η υπουργός πολιτισμού Λίνας Μενδώνη μίλησε για πρώτη φορά στο Mega o ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης στο Mega.

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη για τον Δημήτρη Λιγνάδη σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Live News στο Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η κα Μενδώνη έκανε λόγο για έναν επικίνδυνο άνθρωπο ο οποίος όπως είπε την εξαπάτησε.

«Ο Λιγνάδης μας εξαπάτησε και με εξαπάτησε με υποκριτική τέχνη», είπε η κ. Μενδώνη και όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός «δεν ήταν προσωπικός φίλος του Δημήτρη Λιγνάδη, τον γνώριζε όπως όλοι από το σανίδι. Όπως και εγώ», ενώ υποστήριξε ότι κατασκευάζονται fake news.

Η απάντηση Λιγνάδη

Με δήλωσή του στο Live News, ο Δημήτρης Λιγνάδης είπε: Το αν είμαι επικίνδυνος ή όχι θα το κρίνει η ιστορία και όχι λαϊκά δικαστήρια, τόνισε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και σκηνοθέτης.

«Πριν από λίγο πληροφορήθηκα μια δήλωση που έκανε η κυρία Μενδώνη και πρώην προϊσταμένη μου για το άτομό μου. Δύο πράγματα θα ήθελα να επισημάνω. Πρώτα από όλα οφείλω να πω ότι θεωρώ την κυρία Μενδώνη μία επαρκέστατη – στη δουλειά της – υπουργό, με την οποία είχαμε μία πάρα πολύ καλή συνεργασία. Αυτό είναι η προσωπική μου άποψη» ανέφερε ο κ. Λιγνάδης και συμπλήρωσε: «Από εκεί και πέρα για το δεύτερο που θα ήθελα να σας πω, είναι το εάν είμαι επικίνδυνος άνθρωπος, είτε στη ζωή μου, είτε πολλώ δε μάλλον στη δουλειά μου, νομίζω ότι αυτό θα πρέπει να περιμένουμε να το αποφασίσει η ιστορία και άλλοι θεσμοί. Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες» δήλωσε.

Μάλιστα, έκανε λόγο και για λαϊκό δικαστήριο εις βάρος του.

«Να μην προεξοφλούμε και να μην προδικάζουμε. Και σίγουρα όχι στο λαϊκό δικαστήριο που έχει στηθεί εδώ και ημέρες» συμπλήρωσε.

Μενδώνη: O Δημήτρης Λιγνάδης είναι ένας επικίνδυνος άνθρωπος

Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη νωρίτερα σήμερα σε συνέντευξη Τύπου διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο γνωστός σκηνοθέτης Δημήτρης Λιγνάδης έχει προσωπική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και με την ίδια.

Στο πλαίσιο αυτό, ισχυρίστηκε ότι αποτελεί έναν «επικίνδυνο άνθρωπο» πράγμα το οποίο «το μάθαμε τώρα».

Πηγή: Λιγνάδης σε Μενδώνη: “Το αν είμαι επικίνδυνος θα το αποφασίσουν οι θεσμοί”