σκηνοθέτης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση γνωστού σκηνοθέτη, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταθέσει στην εισαγγελία Πρωτοδικών σημαντική μάρτυρας η οποία δεν σχετίζεται μεν με κάποιο περιστατικό – καταγγελία για σεξουαλική κακοποιήση, ωστόσο εμφανίζεται να γνωρίζει αρκετά πράγματα, τα οποία εισφέρει στη Δικαιοσύνη.

Η μάρτυρας μετά την κατάθεση της αποχώρησε από το γραφείο του εισαγγελέα κάτω από άκρα μυστικότητα.

Μάλιστα, την συνόδευε η δικηγόρος του άνδρα που πρώτος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του σκηνοθέτη- ηθοποιού για αδικήματα που, πλέον, έχουν παραγραφεί, και έχει ανακοινώσει πως γνωρίζει ακόμα δύο περιστατικά, τα αδικήματα παραμένουν «ζωντανά» αφού συνέβησαν την προηγούμενη επταετία.

Πάντως, νομικοί κύκλοι δεν απέκλειαν να υπάρξουν άμεσα κινήσεις από την δικαιοσύνη με δεδομένο ότι ήδη έχει κατατεθεί μήνυση με την οποία καταγγέλλεται ο γνωστός ηθοποιός- σκηνοθέτης για βιασμό 14χρονου μαθητή, το 2010.

«Το έγκλημα τιμωρείται ως κακούργημα και δεν έχει παραγραφεί» τόνισε με νόημα ο δικηγόρος του μηνυτή, Γιάννης Βλάχος ο οποίος διευκρίνισε πως το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε το 2010 όταν το θύμα ήταν ηλικίας 14 ετών, μαθητής Β´ τάξης Γυμνασίου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηθοποιός – σκηνοθέτης, που κατονομάζεται από τον μηνυτή, εμφανίζεται να προσέγγισε τον ανήλικο,

ο οποίος δεν προέρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο, στην πλατεία του Μεταξουργείου με την υπόσχεση ότι θα τον βοηθήσει να αναδειχθεί στον καλλιτεχνικό χώρο, προβάλλοντάς του τον κύκλο των γνωριμιών του.

Επιπλέον, ο μηνυτής φέρεται να υποστηρίζει ότι συχνά πήγαιναν σε συναυλίες μέχρι που ο καταγγελλόμενος τον βίασε στο σπίτι του.

Το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες, κάνει λόγο και για άλλα παιδιά που ο καταγγελλόμενος δεχόταν στο σπίτι του.

Πηγή: Γυναίκα «κλειδί» κατέθεσε για τον καταγγελλόμενο σκηνοθέτη – Έδωσε ονόματα