ΚΙΝΑΛ

Προσπάθεια διεύρυνσης του Κινήματος Αλλαγής,χαρακτηρίζει η Ανανεωτική Αριστερά και οι Κινήσεις Πολιτών για τη Σοσιαλδημοκρατία τη διαδικτυακή εκδήλωση που συνδιοργανώνουν στις 28 Φεβρουαρίου.

Όπως λένε, στόχος είναι το Κίνημα Αλλαγής να γίνει ένας ανοιχτός και ευρύτερος φορέας της Κεντροαριστεράς, με ξεκάθαρο στίγμα σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας.

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης, ότι το κόμμα αποτελεί την εναλλακτική λύση «στον νέο άγονο δικομματισμό, στις ασκούμενες συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης και στην ισοπεδωτική αντιπολίτευση του αριστερού λαϊκισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Η συζήτηση για την ταυτότητα, τις στρατηγικές επιλογές και την πολιτική τακτική του ΚΙΝΑΛ έχει σημασία όσο συνδυάζεται με την εξωστρεφή δράση και τις θέσεις για τα προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών» συμπληρώνουν οι διοργανωτές.

Το επίκεντρο της συζήτησης θα είναι οι μεταβολές που προκαλεί η πανδημία στην κοινωνία, στις εργασιακές σχέσεις, στα δικαιώματα, στις πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων θα μιλήσουν βουλευτές και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, όπως ο Γιώργος Καμίνης βουλευτής, ο Θόδωρος Μαργαρίτης μέλος του ΠΣ ΚΙΝΑΛ, Στέφανος Παραστατίδης γραμματέας οργανωτικού ΚΙΝΑΛ.

Τη συζήτηση θα συντονίζει ο Γιώργος Μπουλμπασάκος στέλεχος του Κιναλ και διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής «Ευαγγελισμός».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: “ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ- ΝΕΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” συνδιοργανώνουν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου ηΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑκαι οι ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Θα μιλήσουν: Γιώργος Καμίνης, Παναγιώτης Καρκατσούλης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Στέφανος Παραστατίδης, Μαρία Στρατηγάκη, Μιχάλης Χάλαρης. Συντονίζει ο Γιώργος Μπουλμπασάκος.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προσπάθεια διεύρυνσης του Κινήματος Αλλαγήςως ανοιχτού και ευρύτερου φορέα της Κεντροαριστεράς, με ξεκάθαρο στίγμα σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας. Το Κίνημα Αλλαγής αποτελεί την εναλλακτική λύση στο νέο άγονο δικομματισμό, στις ασκούμενες συντηρητικές πολιτικές της κυβέρνησης και στην ισοπεδωτική αντιπολίτευση του αριστερού λαϊκισμού από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Επίκεντρο της συζήτησης θα είναι οι μεταβολές που προκαλεί η πανδημία στην κοινωνία, στις εργασιακές σχέσεις, στα δικαιώματα, στις πολιτικές εξελίξεις.

Η συζήτηση για την ταυτότητα, τις στρατηγικές επιλογές και την πολιτική τακτική του ΚΙΝΑΛ έχει σημασία όσο συνδυάζεται με την εξωστρεφή δράση και τις θέσεις για τα προβλήματα της κοινωνίας και των πολιτών.

Πηγή: Διαδικτυακή εκδήλωση για τη διεύρυνση του ΚΙΝΑΛ