απόπειρες αυτοκτονίας παικτών

Μεγάλη αναστάτωση στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο έφεραν οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του μεσοεπιθετικού, Σωτήρη Τσάτσου, που μίλησε για την απόπειρα αυτοκτονίας τριών ποδοσφαιριστών.

Όπως μεταδίδει το voria.gr,  μέσα από τις δηλώσεις του 42χρονου μεσοεπιθετικού, Σωτήρη Τσάτσου που αγωνίζεται στον ΑΟ Διαβολιτσίου της Γ’ Εθνικής,

για το γεγονός ότι οι μικρότερες κατηγορίες ποδοσφαίρου εξακολουθούν και βρίσκονται στον «πάγο», λόγω των περιορισμών για την πανδημίας του κορωνοϊού.

Οπως αποκάλυψε, στον ραδιοφωνικό σταθμό 105.5 στο «Κόκκινο», τρεις αθλητές στη Θεσσαλονίκη προσπάθησαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους.

«Δεν αρκούμαστε στα ψέματα που μας λέει η κυβέρνηση, έχουμε καταθέσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενώ άλλες κατηγορίες αγωνίζονται, εμείς δεν αγωνιζόμαστε.
Έχουμε δημιουργήσει ένα άτυπο θεσμικό όργανο για να εκπροσωπούμαστε στις διάφορες συζητήσεις. Μετά από 3.5 μήνες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζούνε στην εξαθλίωση» τόνισε ο Σωτήρης Τσάτσος.

 

Και πρόσθεσε: «Θα το πω πρώτη φορά τώρα πως είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν είμαστε απλά στα όριά μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού.

Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα δεν έχουμε καθόλου έσοδα, έχουμε επανειλημμένα πιέσει να ενταχθούμε στην όποια βοήθεια γιατί είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε επαγγελματικά συμβόλαια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Σοκαριστική αποκάλυψη από ποδοσφαιριστή: «Έχουμε απόπειρες αυτοκτονίας παικτών λόγω των περιοριστικών μέτρων»!