Σκληρή επίθεση στον Παύλο Πολάκη και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ με φόντο την ψήφο των ομογενών

Με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο κ. Πολάκης κατά την συζήτηση στη Βουλή, ξιφουλκώντας κατά του υπ. Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, κάνοντας λόγο για «ακροδεξιά» όπως τα χαρακτήρισε δίκτυα της Ομογένειας, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για ιδεοληπτικές εμμονές του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, η ΝΔ τονίζει ότι ο κ. Πολάκης «έδειξε να αγνοεί πως οι εκλογές των αποδήμων δεν θα γίνουν με επιστολική ψήφο, αλλά με φυσική παρουσία στα εκλογικά κέντρα. Δεν διάβασαν, δηλαδή, ούτε καν τον νόμο που και οι ίδιοι ψήφισαν!». Για να καταλήξει το κυβερνών κόμμα: «Η συμμαχία της παροιμιώδους προχειρότητας, της άγνοιας, της ιδεοληψίας και της χυδαιότητας που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο προοδευτική δεν είναι!».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

«Ο κ. Πολάκης σήμερα στη Βουλή ταύτισε τον αγνό πατριωτισμό της ελληνικής ομογένειας με την ακροδεξιά και τον εθνικισμό, αποδεικνύοντας ότι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν τους Έλληνες του εξωτερικού πολίτες δεύτερης κατηγορίας που με κάθε ευκαιρία στοχοποιούν! Επιπλέον, ο αναπληρωτής τομεάρχης εσωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μέσα στην ιδεοληπτική εμμονή του, έδειξε να αγνοεί πως οι εκλογές των αποδήμων δεν θα γίνουν με επιστολική ψήφο, αλλά με φυσική παρουσία στα εκλογικά κέντρα. Δεν διάβασαν, δηλαδή, ούτε καν τον νόμο που και οι ίδιοι ψήφισαν!

Η συμμαχία της παροιμιώδους προχειρότητας, της άγνοιας, της ιδεοληψίας και της χυδαιότητας που εκπροσωπεί ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο προοδευτική δεν είναι!».

Πηγή: Μαίνεται η κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ με φόντο το δικαίωμα ψήφου των ομογενών