Τραγωδία στα Βίλια

Πυρετώδεις είναι οι έρευνες γύρω από τη δολοφονία της 38χρονης Κινέζας η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια με τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής να ερευνούν τις «απουσίες» ατόμων από το συγγενικό και το στενό φιλικό της περιβάλλον.

Η νεκρή γυναίκα, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί από την συγκάτοικό της στις 17 Οκτωβρίου, ταυτοποιήθηκε μέσω των αποτυπωμάτων της μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Βρισκόταν στη χώρα μας τους τελευταίους έξι μήνες και είχε συλληφθεί για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν διέθετε τα απαιτούμενα ταξιδιωτικά έγγραφα.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού», είχε δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία της κατόπιν αιτήματος των οικείων καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο, κάτι που επιβεβαιώθηκε τραγικά.

Άγνωστη η αιτία θανάτου της 38χρονης Κινέζας -Το στοιχείο του εσωρούχου

Απροσδιόριστη» είναι προς το παρόν η αιτία θανάτου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Νίκο Καλόγρηα «ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας και δεν μπορεί να αποκλειστεί η περίπτωση της ασφυξίας με τα χέρια ή δια βρόγχου».
Παράλληλα, δεν εντοπίστηκαν κακώσεις στο σώμα της 38χρονης, κατά την νεκροψία-νεκροτομή και περισσότερες απαντήσεις αναμένεται να δώσουν και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

 

Το γεγονός ότι ο δράστης άφησε στο θύμα το εσώρουχο του, αναδεικνύει την ψυχοσύνθεση του δράστη αλλά και την απόσταση στον «κύκλο» επαφών του θύματος, αναφέρουν στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Αυτό μάλιστα, δεν αποκλείεται να αποτελέσει ισχυρό στοιχείο για την πορεία των ερευνών και εξιχνίασης της υπόθεσης.

Ξεκινούν οι καταθέσεις -Η επικοινωνίας της ΕΛΑΣ με την πρεσβεία της Κίνας

Τις επόμενες ημέρες οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αναμένεται να λάβουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 38χρονη, και κυρίως εκείνων που ανήκαν στο στενό περιβάλλον της.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί από την πρώτη στιγμή είχαν διαπιστώσει την επιμονή του δράστη για καλή απόκρυψη της σορού, 200 μέτρα μέσα σε δασώδη περιοχή, με επιδιωκόμενο στόχο να κερδίσει χρόνο μέχρι τον εντοπισμό της, προκειμένου να καλύψει τα ίχνη του.

Για αυτό το λόγο βρίσκονται σε επικοινωνία και με την πρεσβεία της Κίνας, προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτες μετακινήσεις και ταξίδια υπηκόων της, το επίμαχο χρονικό διάστημα μετά την εξαφάνιση του θύματος.

Πηγή: Τραγωδία στα Βίλια: Άγνωστη η αιτία θανάτου της 38χρονης Κινέζας – Το στοιχείο του εσωρούχου