Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης

Το νέο lockdown που ανακοίνωσε η κυβέρνηση βάζει ένα ακόμη «καρφί» στην ελληνική οικονομία, με τον Εμπορικό Σύλλογο Ξάνθης να αντιδράει στα νέα μέτρα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος, κάνει λόγο για αλλοπρόσαλλα μέτρα που φτωχοποιούν μια ολόκληρη τάξη και ζητά από την κυβέρνηση να εντοπίσει τις “πραγματικές εστίες μετάδοσης” του ιού και να σταματήσει να χτυπά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

“Τελικά οι ελπίδες για μια καλύτερη αντιμετώπιση της αγοράς από την μεριά της κυβέρνησης και πάλι διαψεύστηκαν με τα ακατανόητα και αλλοπρόσαλλα νέα αυστηρά μέτρα κλεισίματος. Τελικά την πληρώνουν μόνο αυτοί που δεν φταίνε, φτωχοποιούν μια ολόκληρη τάξη με τις αποφάσεις τους.

Αναστολή πληρωμών προς τα ταμεία δεν έγινε, μπήκαν προσαυξήσεις για καθυστερήσεις μέσα στο 2020 αλλά παρόλα αυτά συνεχίζουν να μας κουνάνε το δάχτυλο για ατομική ευθύνη που πρέπει να δείξουν οι επαγγελματίες.

Βρείτε επιτέλους τις πραγματικές εστίες μετάδοσης και αφήστε μας ήσυχους αλλιώς θα μας βρείτε απέναντι σας” σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Πηγή: Στα «κάγκελα» ο Εμπορικός σύλλογος Ξάνθης: “Βρείτε επιτέλους τις πραγματικές εστίες μετάδοσης και αφήστε μας ήσυχους”