Άδωνις Γεωργιάδης

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, ανέφερε μεταξύ άλλων πως δεν πρόκειται να ανοίξει τίποτα μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, και πως το click away έδωσε λύσεις.

​«Φαντάζεστε τι θα γινόταν αν δεν είχαμε click away τι θα γινόταν; Και είχαν σπεύσει να με κριτικάρουν. Σήμερα αποδεικνύεται ότι πήραμε τη σωστή απόφαση», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

Παράλληλα, πρόσθεσε, ότι «τα μικρά καταστήματα δούλεψαν καλύτερα από τις μεγάλες αλυσίδες. Το click away έδωσε λύσεις. Αν δεν υπήρχε, τα δέματα στις ταχυμεταφορές θα ήταν πολλά περισσότερα. Είχαμε κίνηση στους δρόμους αλλά όχι αύξηση του ιικού φορτίου. Πετύχαμε μία χρυσή τομή: υγεία, οικονομία».

Όπως είπε ο υπουργός Ανάπτυξης η σημερινή μέρα θα είναι κρίσιμη για την πανδημία.

​«Ο κλάδος των παιχνιδιών σώθηκε την τελευταία στιγμή με το click away. Τώρα διανύουμε το σκληρότερο κύμα του ιού σε όλη την Ευρώπη. Σκληρό, θανατηφόρο το τρίτο κύμα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για το άνοιγμα.

​Μέχρι 7 Ιανουαρίου δεν θα ανοίξει τίποτα ενώ την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει με την επιτροπή. Δεν ζήτησα να εμβολιαστώ με πήραν τηλέφωνο. Εμβολιάστηκα χωρίς selfie. Αντιλαμβάνομαι τη δυσφορία».

Πηγή: Α.Γεωργιάδης: «Το click away έδωσε λύσεις – Δεν ανοίγει τίποτα ως τις 7 Ιανουαρίου» (βίντεο)