Ανδρέας Γεωργίου, MEGA

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει στο τέλος της σεζόν από τον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Γεωργίου, που θα βρίσκεται στο MEGA.

Ο Ανδρέας Γεωργίου υπέγραψε συμβόλαιο αποκλειστικής συνεργασίας με το Mega, όπως αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή του το κανάλι.

Έρχεται νέα σειρά στο Mega

Ο Ανδρέας Γεωργίου θα σκηνοθετήσει τη νέα δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου, τα επεισόδια της οποίας θα προβάλλονται στην prime time ζώνη του τηλεοπτικού σταθμού.

Οι επιτυχίες

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ανδρέας Γεωργίου και οι συνεργάτες του, Βάνα Δημητρίου και Κούλης Νικολάου, δημιούργησαν μερικές από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων ετών,

όπως το «Μπρούσκο» στον ΑΝΤ1, το «Τατουάζ» στον Alpha και οι «8 Λέξεις» που προβάλλονται αυτή τη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Mega:

Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA και έρχονται στην Prime Time ζώνη του τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου.

Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου.

Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.

Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του.

Πηγή: Τηλεοπτική μεταγραφή για τον Ανδρέα Γεωργίου – Ετοιμάζει δραματική σειρά στο MEGA