πανσεληνος

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την πανσέληνο του Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την αστρολογία.

Ταύρος

Τα συναισθήματα σου, Ταυρίνα, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της πανσελήνου. Αντί να τα κρατάς μέσα σου, προσπάθησε να τα εκφράσεις και να συνδεθείς συναισθηματικά με τους ανθρώπους γύρω σου – ακόμα κι αν είναι οι συνάδελφοί σου ή οι γείτονές σου.

Ενισχύοντας τους δεσμούς με τους ανθρώπους στην καθημερινή σου ζωή, μπορείς να κάνεις τις καθημερινές σου υποθέσεις να φαίνονται πιο αυθεντικές και να αλληλοϋποστηρίζονται.

Το 2020 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, οπότε η εύρεση απλών τρόπων για να δημιουργήσεις στο πρόγραμμά σου μια αίσθηση συντροφικότητας και συναισθηματικής ασφάλειας, μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά.

Λέων

Αυτή η πανσέληνος σου ζητάει, Λιονταρίνα, να πατήσεις φρένο. Και αυτό γιατί φωτίζει το υποσυνείδητό σου, βοηθώντας σε να δεις κομμάτια του συναισθηματικού σου πλαισίου που μπορεί να μην έχεις συνειδητοποιήσει ότι βρίσκονται εκεί.

Ωστόσο, για να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτά τα κρυμμένα μέρη του εαυτού σου, θα πρέπει να δώσεις στο πνεύμα σου τον χώρο που χρειάζεται για να αναπνεύσει.

Αντί να προσεγγίζεις άλλους ανθρώπους, το να διαλογίζεσαι, να κάνεις μπάνιο με κεριά ή να γράφεις τα όνειρά σου μετά το ξύπνημα, μπορεί να είναι όλοι χρήσιμοι τρόποι για να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτήν την πνευματική ενέργεια.

Παρθένος

Αυτή η πανσέληνος θα είναι θεραπευτική για εσένα, Παρθένε, καθώς φωτίζει τις φιλίες σου και δίνει μια αίσθηση ιδεαλισμού για το μέλλον. Είσαι φυσικά προσανατολισμένη στις υπηρεσίες προς τους άλλους και οι αλτρουιστικές προσπάθειές σου θα μπορούσαν να έχουν ακόμη πιο ισχυρό αντίκτυπο αυτήν τη στιγμή.

Με βάση αυτό, μπορεί να αισθάνεσαι εμπνευσμένη να έρθεις κοντά με τους φίλους σου ή να συνδεθείς με το περιβάλλον σου με πιο σημαντικό τρόπο. Ωστόσο, μην φοβάσαι να κάνεις την πρώτη κίνηση και να προσφέρεις ένα κλαδί ελιάς.

Μπορείς να ενώσεις τους ανθρώπους εάν ανοίξεις την καρδιά σου για τις ανάγκες του συνόλου.

Πηγή: Τα τρία ζώδια που θα επηρεαστούν λιγότερο από την αυριανή Πανσέληνο