Η Ελένη Μενεγάκη, μία μέρα μετά την τελευταία της εκπομπή στον Alpha, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagrma, ακόμα μερικές φωτογραφίες, τις οποίες συνόδευσε με ένα πολύ όμορφο κείμενο.

«Λίγες στιγμές ακόμα από χτες …στιγμές εκτός τηλεοπτικού φακού … λίγο πριν την εκπομπή και μέσα από την εκπομπή πίσω από τις κάμερες ! Η αγκαλιά και τα χαμογέλα με τον σκηνοθέτη της τελευταίας μου χρονιάς ( Νίκο Αγγελόπουλε ήσουν υπέροχος , σ ευχαριστώ που με συνόδεψες με αγάπη , φροντίδα , υπομονή και γέλιο) … η αγκαλιά της Λάουρας μου … η φωτο που είμαστε όλοι μαζί την ημέρα της γιορτής μου ( όταν ανακοίνωσα ότι φεύγω ) τότε που ξάφνιασα για άλλη μια φορά τους συνεργάτες αλλά κ την οικογένειά μου …το ήξεραν αλλά … και οι κάμερες … πάντα στην ζωή μου … κι εγώ εκεί για εσάς και εσείς για εμένα !

​Τώρα σιγά σιγά θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες … θα πάρω τον χρόνο μου …. εδώ θα τα λέμε πια … χωρίς πρόγραμμα και ραντεβού , αυθόρμητα , μπορεί να σας ανεβάζω 10 φώτο στην σειρά η μπορεί να χάνομαι για μέρες …. μην με παρεξηγήσετε … θα είμαι πάντα η Ελένη …σας!», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη.

Πηγή: Ελένη Μενεγάκη: «Θα κάνω λίγο πίσω από τα φώτα και τις κάμερες – Θα είμαι πάντα η Ελένη σας!»