Κατερίνα Λένη και Γιώργος Λασκαρίδης έβγαλαν τα… μαχαίρια μπροστά στις κάμερες

Έχουν ανάψει για τα καλά τα αίματα στην κουζίνα του MasterChef καθώς ο ανταγωνισμός όσο παιρνούν τα επεισόδια ανεβαίνει.

Στο χθεσινοβραδινό λοιπόν επεισόδιο πρωταγωνιστές δεν ήταν μόνο τα πιάτα των παικτών και οι μαγειρικές τους ικανότητες αλλά ένας καβγάς.

Οι παίκτες όπως είναι γνωστό είναι χωρισμένοι στην μπλε και την κόκκινη ομάδα. Οι δύο ομάδες περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα από τους κριτές. Αυτό που δεν έχει ξαναγίνει έγινε χθες. Σίγουρα είναι η μοναδική φορά, που τα μέλη μιας ομάδας, αντί να χαίρονται για τη νίκη τους, βρίσκονται σε διαμάχη και εκνευρισμό.

Ειδικότερα, τα μαχαίρια βγήκαν όταν νικήτρια αναδείχθηκε η μπλε ομάδα και η Κατερίνα Λένη ήρθε σε έντονη διαμάχη με τον συμπαίκτη της, Γιώργο Λασκαρίδη.

«Απλά με τσαντίζει η στάση της Κατερίνας για το λόγο ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας μιλάμε και την καθησυχάζω. Ξαφνικά μόλις τις μιλάω μπροστά στις κάμερες, αντιδρά… Τι δεν σ’ αρέσει μπροστά στις κάμερες», σημείωσε στην κάμερα ο Γιώργος Λασκαρίδης για την συμπαίκτρια του στο MasterChef με τον Ηλία να συμφωνεί με τα λεγόμενα του.

Με τη σειρά της, «αυτά δεν γουστάρω εγώ! Το καρναβάλι συνεχίζεται και η πρώτη κίνηση που κάνει, γιατί είναι κομπλεξικός, είναι ότι στα ‘χα πει εγώ», σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Λένη στην κάμερα για τον συμπαίκτη της προσθέτοντας λίγο αργότερα πως «είναι τόσο φτωχός στο μυαλό, που μέχρι εκεί φτάνει το επίπεδο του! Παρά πέρα δεν πηγαίνει».

«Αφού δεν μας έκανε και σαμποτάζ, πάλι καλά να λέμε», πρόσθεσε, με τη σειρά του, ο Γιώργος!

 

Πηγή: MasterChef: Άγριος καβγάς μεταξύ παικτών της ίδιας ομάδας που βγήκε νικήτρια