Απέχουμε ουσιαστικά μια ανάσα από τις γιορτές. Αυτή η εποχή είναι ιδανική για όσους επιθυμούν να βελιτώσουν την εικόνα τους, να αποκτήσουν ανανεωμένη εμφάνιση και γιατί όχι, να γυρίσουν το χρόνο πίσω. Ποιες είναι οι όμως οι πιο δημοφιλείς θεραπείες που επιλέγονται αυτό το διάστημα και υπόσχονται να μας χαρίσουν ενυδάτωση και λάμψη;

Υαλουρονικό οξύ

Οι θεραπείες με υαλουρονικό οξύ επιτρέπουν στοχευμένες παρεμβάσεις και προσφέρουν διακριτικές ή και μεγαλύτερες αλλαγές ανάλογα με τις απαιτήσεις.

  • Με το υαλουρινικό οξύ μπορούμε να επέμβουμε και να διορθώσουμε τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από στόμα, την πτώση της γωνίας του στόματος, τις ρινοπαρειακές αύλακες.
  • Μια από τις κλασικές εφαρμογές του υαλουρονικού οξέως είναι στην περιοχή των ζυγωματικών. Με την έγχυσή του, βελτιώνεται το περίγραμμα του προσώπου και προσφέρεται ανόρθωση.
  • Το υαλουρονικό οξύ είναι ιδανικό και για την αύξηση του όγκου στα χείλη, στοχεύοντας πάντα στην σωστή αναλογία άνω και κάτω χείλους, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα.

Boosters

Ξεχωριστή κατηγορία αποτελούν τα boosters, ένας νέος τύπος υαλουρονικού οξέως που εγχύεται στο βαθύτερο χόριο του δέρματος, χαρίζοντας βαθειά ενυδάτωση, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και μειώνοντας τις ρυτίδες του προσώπου.

Botox

Το botox αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες ομορφιάς. Αυτή η τεχνική μειώνει τις ρυτίδες και χαρίζει μια πιο ξεκούραστη όψη. Μπορεί να εφαρμοστεί σε περιοχές του προσώπου όπως το μέτωπο, τα μάτια, το μεσόφρυο, το πιγούνι, ο λαιμός κτλ.

Dermapen 4

Είναι η πιο ανώδυνη, ασφαλής και αποτελεσματική μη ενέσιμη μορφή μεσοθεραπείας. Δρα εντυπωσιακά σε επίπεδο ανάπλασης και παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης με σχεδόν μηδενικό χρόνο αποθεραπείας . Παράλληλα, με τα ολοκληρωμένα νέα πρωτόκολλα μαζί με DPDermaceuticals λειτουργεί στοχευμένα δίνοντας λάμψη, υγρασία, σφριγηλότητα και ομοιομορφία στην υφή του δέρματος.

HIFU 

Η δύναμη της υψηλής έντασης εστιασμένων υπερήχων, αναδιαμορφώνει το πρόσωπο και τον λαιμό σε 1 μόνο θεραπεία. Λόγω των υπερήχων και της θερμότητας που αναπτύσσεται στο βάθος των ιστών, ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες και προάγεται η κολλαγονογένεση. Αποτελεί μια εντελώς αναίμακτη μέθοδο, χωρίς σημάδια τομές ή ουλές.  Η επιστροφή στις καθημερινές σας υποχρεώσεις είναι άμεση

Για περισσότερες πληροφορίες: www.kallisti-medical.gr