Η μέρα απαιτεί προσοχή στις αποφάσεις και στον τρόπο επικοινωνίας.

ΚΡΙΟΣ

Μία αρκετά δύσκολη μέρα σε κάθε επίπεδο, γι αυτό τον λόγο θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε βασικά θέματα που σας απασχολούν και μην διασπάται η προσοχή σας σε πράγματα που δεν αξίζουν να αναλώνεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σε αντίθεση με τον πλανήτη του απρόοπτου, Ουρανό, θα πρέπει να περιμένετε ξαφνικές εξελίξεις που θα σας αλλάξουν την ροή της καθημερινότητας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία από τις δύσκολες μέρες του μήνα,θα αποδειχθεί αυτή η Δευτέρα για σας. Είναι αρκετά αυτά που θέλετε να κάνετε, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε πράγματα που δεν μπορείτε να τηρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες έντονες δυσκολίες σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Επίσης αν είστε γονείς, ίσως να αντιμετωπίσετε την άρνηση των παιδιών σας σε κάποια βασικά θέματα.

ΛΕΩΝ

Είναι μία πολύ δύσκολη χρονική στιγμή για να οργανώσετε κάποια επαγγελματικά, αλλά και οικογενειακά θέματα. Ίσως να πρέπει να αφήσετε τα πράγματα ως έχουν και να σκεφτείτε για αργότερα πως θα διαχειριστείτε τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δύσκολα τα θέματα σε ότι αφορά την επικοινωνία σας με άλλα πρόσωπα. Ίσως να μην υπάρχει υπομονή για να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις τώρα, αλλά μην απογοητευτείτε, γιατί η μεθοδικότητα σας είναι το βασικό ατού σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν και η Σελήνη στον Υδροχόο, θα ευνοήσει κάποιους από εσάς, η αντίθεση Ερμή – Ουρανού, θέλει να σας αποσυντονίσει σε βασικά θέματα. Προσοχή λοιπόν να δώσετε στα οικονομικά σας, αλλά και στις συναισθηματικές σας επιλογές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα αυτή θέλει να σας δοκιμάσει και να σας κάνει να ανησυχείτε για τις προσωπικές σας επιλογές. Μην αφήσετε τους άλλους να ορίζουν τις αποφάσεις σας και δείξτε την πρέπουσα προσοχή σε εκείνα που λέτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία πολύ απαιτητική μέρα για σας, εφόσον δεν θα μπορέσετε να πείσετε τους άλλους για την καλή σας πρόθεση. Το εργασιακό σας περιβάλλον ίσως σας αδικήσει και αυτό σας χαλάσει για λίγο την καλή ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσοχή θα πρέπει να δώσετε σε κάθε νέο σας σχέδιο και αυτό γιατί θα παρουσιαστούν κάποια ξαφνικά προβλήματα που θα ανατρέψουν το πρόγραμμα σας. Ίσως να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα, μετά το μεσημέρι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε να ασχοληθείτε με επαγγελματικά θέματα, αλλά προσοχή στα ρίσκα, όπου και θα πρέπει να τα αποφύγετε αυτές τις μέρες. Οι ανατροπές ίσως και να είναι πολύ πιθανές, κυρίως για σας των πρώτων ημερών.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα πρέπει να περπατήσετε, σε κάθε τομέα με πάρα πολύ προσοχή. Η μέρα δεν βοηθά στην ήρεμη έκβαση των γεγονότων και θα πρέπει να διαχειριστείτε τι καταστάσεις, αποφεύγοντας τα ρίσκα.  

Πηγή: Ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις 7/10: Προσοχή στις αποφάσεις και στον τρόπο επικοινωνίας