Ο Ερμής στο ζώδιο του Σκορπιού, κάνει τις σκέψεις μας πιο ουσιαστικές, χωρίς περιττές πληροφορίες.

ΚΡΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, επηρεάζει αρκετά τα οικονομικά σας και τις σκέψεις σας πάνω σε αυτά τα θέματα. Ίσως να κάνετε κάποιες επαφές με άτομα που θα σας δώσουν πληροφορίες για μία οικονομική σας εκκρεμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής από σήμερα θα πάρει θέση απέναντι από το δικό σας ζώδιο, βάζοντας τις σχέσεις σας σε έναν πιο ενεργό ρόλο. Βέβαια είναι μία ένδειξη ότι κάποια θέματα νομικά ή γραφειοκρατικά θα σας απασχολήσουν έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Ερμή από σήμερα να περνά στον τομέα της εργασίας σας, θα έχετε πάρα πολλά θέματα να συζητήσετε πάνω σε αυτόν τον τομέα. Επίσης καλό είναι να μην εκτεθείτε με λόγια μέσα στον εργασιακό σας χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει, βάζοντας σε προτεραιότητα τον τρόπο που επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως επίσης να κάνετε κάποιες πολύ επιτυχημένες κινήσεις στον επιχειρηματικό τομέα.

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής από σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σας κάνει να επικεντρώσετε την προσοχή σας στα πρόσωπα της οικογένειας σας, αλλά και στην ακίνητη περιουσία σας. Ήρθε η στιγμή να φροντίσετε ότι υπάρχει σε εκκρεμότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής, πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας, θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού, οπότε και θα βρεθείτε πολύ κοντά με θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, πρόσωπα από το περιβάλλον σας, αλλά και επικοινωνιακά αλισβερίσια.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ξεκινήσει μία περίοδος οικονομικών υποθέσεων που θα πρέπει να ρίξετε ιδιαίτερο βάρος. Συμβουλευτείτε κάποιον εδικό για θέματα που σας απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής σήμερα περνά στο δικό σας ζώδιο και αλλάζουν πολλά πράγματα πάνω στον τρόπο που μοιράζεστε με τους άλλους την καθημερινότητα σας. Η επικοινωνία σας γίνεται πιο ουσιαστική και μαθαίνετε πράγματα που μπορεί και να αγνοούσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το πέρασμα του Ερμή στον δωδέκατο σας τομέα, θα έχετε σίγουρα κρυφές συναντήσεις και μυστικές επαφές, αλλά και πολύ παρασκήνιο. Έτσι αυτή την περίοδο δράση σας θα είναι μέσα σε μυστικές διαδρομές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως να έρθετε πιο κοντά με πρόσωπα που είχατε απομακρυνθεί εδώ και αρκετό καιρό. Μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο οι φιλίες σας, σε μία νέα γνωριμία, που καλό θα κάνετε να την περάσετε από πολλά τσεκαρίσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή να περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα έχετε πάρα πολλά επαγγελματικά θέματα να αναλύσετε, όπως επίσης θα συζητήσετε για μία πιθανή αλλαγή στον εργασιακό σας χώρο. Πολύ πιθανόν να κάνετε κάποια ανακοίνωση, που κάποιοι δεν θα την περιμένουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα νέα σχέδια και καλές προοπτικές για κάποιους από τους στόχους σας. Κάποιες νομικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν έντονα. 

Πηγή: Ζώδια – Αστρολογικές προβλέψεις 3/10: Οι σκέψεις μας γίνονται πιο ουσιαστικές χωρίς περιττές πληροφορίες