Η 28χρονη δασκάλα από την Αριζόνα που αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της, καταδικάστηκε σε 20ετη φυλάκιση.

Η όμορφη Μπρίτανι, άκουσε με δάκρυα στα μάτια την απόφαση του δικαστηρίου που την καταδίκασε για τις συνουσίες που είχε με τον 13χρονο μαθητή της.

Η υπόθεση της 28χρονης έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη διεθνώς.

«Είμαι ένας καλός και αυθεντικός άνθρωπος που έκανε ένα λάθος και το μετανιώνω βαθιά», είπε η Ζαμόρα ενώπιον του δικαστηρίου προτού της ανακοινωθεί η ποινή της.

«Έζησα τη ζωή μου με σεβασμό προς τους άλλους και προσπαθώντας να υπακούω στους νόμους.

»Δεν αποτελώ απειλή για την κοινωνία με κανέναν τρόπο».

Η πρώην δασκάλα ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις της.

Οι γονείς του παιδιού έμαθαν ότι η παντρεμένη Ζαμόρα «το έκανε» με τον γιο τους αφότου άρχισαν να παρακολουθούν το κινητό του μέσω μιας ειδικής εφαρμογής που εντοπίζει λέξεις κλειδιά στα μηνύματα.

Η πρώην δασκάλα συνελήφθη λίγες ώρες αφότου οι γονείς του αγοριού ενημέρωσαν για τα ευρήματά τους τον διευθυντή του σχολείου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η Ζαμόρα «το έκανε» με τον ανήλικο μαθητή σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις.

Τη μία φορά μάλιστα, αποπλάνησε τον μικρό μέσα στην τάξη, ενώ σε κάποιο άλλο «ραντεβού» τους του έκανε στοματικό μέσα στο αυτοκίνητό της.

Εντύπωση είχε προκαλέσει η αντίδραση του συζύγου της, ο οποίος -σύμφωνα με τους γονείς του αγοριού- τους έκανε ένα τηλεφώνημα, ζητώντας τους να τη συγχωρέσουν.

Η Μπρίτανι Ζαμόρα σε φωτογραφία από τον γάμο της με τον Ντάνιελ, που πρέπει να την αγαπά πολύ, αφού ζήτησε να τη συγχωρέσουν.

Ο σύζυγος της Μπρίτανι Ζαμόρα, Ντάνιελ, τους ικέτευσε να συγχωρήσουν τη γυναίκα του και να μην την καταγγείλουν στην Αστυνομία.

Ο σύζυγός της Ζαμόρα επέμεινε ότι η γυναίκα του «έκανε ένα λάθος» για το οποίο δεν της άξιζε να διασυρθεί και να τιμωρηθεί.

Πηγή: 20 χρόνια φυλακή στην 28χρονη δασκάλα που… «δεν χόρταινε» 13χρονο μαθητή της