Αν δεν δείτε το ζώδιο του αγαπημένου σας να μη φιγουράρει στη λίστα; Πριν χαρείτε επειδή δε θα δείτε το ζώδιό του.

Να τονίσω ότι λίγο πολύ όλοι οι άντρες μας θέλουν όλες για one night stand, απλώς οι επόμενοι τρεις είναι ακόμη πιο επιρρεπείς σε αυτό από τους υπόλοιπους:

Δίδυμος:

Δε φτάνει που σε θέλει για one night stand, είναι και κάφρος. Ο Δίδυμος κάνει το στεγνό το one night stand, αυτό που δε θα φιλήσει καν στο στόμα,

που δε θα αγκαλιάσει μετά το σεξ, που δε θα κοιμηθεί καν δίπλα σου. Δίδυμε, και το σκέτο σεξ, τέχνη θέλει. Και δεν την κατέχεις.

Τοξότης:

Είναι το ακριβώς αντίθετο από το Δίδυμο σε συμπεριφορά όσο διαρκεί το σεξ, αλλά είναι ακόμη χειρότερος όσον αφορά στη συμπεριφορά μόλις εξαφανιστεί.

Πιθανότατα δε θα ξαναμάθεις ποτέ νέα του. Ή θα ξαναμάθεις μόνο όταν θα θέλει να ξανακάνετε one night stand II. Μην ψαρώσεις ότι άλλαξε. Το repeat θα ζήσεις.

Iχθείς:

Kάνει το one night stand να δείχνει σα σχέση, αφού θα σε περιποιηθεί και πριν, θα σε βγάλει ραντεβού, θα πληρώσει το λογαριασμό, θα σου φερθεί κομψά κατά τη διάρκεια και θα προθυμοποιηθεί να σε πάει και στο σπίτι σου μόλις τελειώσετε περιμένοντας να μπεις και μέσα.

Αλλά μετά, δε θα απαντάει στα τηλέφωνά σου και δε θα απαντάει στα μηνύματά σου κι εσύ θα μείνεις να απορείς τι λάθος έκανες. Δεν έκανες, για όλα φταίει εκείνος.

Πηγή: Οι άντρες του ζωδιακού που μας θέλουν για one night stand