Τα Γυαλιά HUGO Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019 σχεδιάστηκαν για όσους βλέπουν τη μόδα ως μέσο προσωπικής έκφρασης.

Τα αυστηρά μεταλλικά μοντέλα με τις καθαρές γραμμές και τα κοψίματα ξεπερνούν τις παγιωμένες αντιλήψεις και αποπνέουν μια αίσθηση προοδευτικότητας στη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019. Ως ηχηρή δήλωση μόδας, όλα τα γυαλιά ηλίου είναι σε τολμηρούς συνδυασμούς και φέρουν το ανεστραμμένο λογότυπο HUGO. 

ΜΟΝΤΕΛΟ HUGO FASHION SHOW

Τα unisex γυαλιά ηλίου HUGO 1022, με τη γεωμετρική τους φόρμα και τα κοψίματα στο μεταλλικό μπροστινό τους τμήμα, αποτελούν από μόνα τους μια δυνατή δήλωση μόδας. Ο λεπτός μεταλλικός σκελετός διαθέτει βραχίονες από ασετάτ με ορατό συρμάτινο πυρήνα και προσαρμοζόμενα επιρρίνια για τέλεια εφαρμογή. Τονισμένα από το κόκκινο ανεστραμμένο λογότυπο HUGO στους φακούς και το διακριτικό λογότυπο στους βραχίονες, τα γυαλιά εκφράζουν τον διαφορετικό τους χαρακτήρα.

Το μοντέλο αυτό διατίθεται στους εξής συνδυασμούς: ματ/διαφανές μαύρο με γκρι φακούς, ματ ροζέ με ροζέ φακούς, ματ/διαφανές κόκκινο με κόκκινους φακούς και ματ/διαφανές μπλε με μπλε φακούς.

          

        

Μοντέλο Fashion Show: Γυαλιά ηλίου HUGO 1022/S

 

UNISEX ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΦΟΡΜΑ

Αυτή τη σεζόν, τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου ζουν στιγμές δόξας, και το μοντέλο αυτό προσφέρει μια ιδιαίτερη εκδοχή της τάσης. Οι προχωρημένοι μεταλλικοί σκελετοί διαθέτουν διαφανείς βραχίονες με ορατό συρμάτινο πυρήνα και ανεστραμμένο το λογότυπο HUGO.

Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται στους εξής συνδυασμούς: ασημί με ασημί καθρεπτέ φακούς, μαύρο ματ με καθρεπτέ κόκκινους φακούς και χρυσό ματ με χρυσούς φακούς πολλαπλών επιστρώσεων.

              

Μοντέλα: Γυαλιά ηλίου HUGO 1021/S

Η συλλογή γυαλιών HUGO παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.